понеділок, 23 листопада 2009 10:08

Команда Бекхема не змогла стати чемпіоном США

Команда Бекхема не змогла стати чемпіоном США

Футболіст збірної Англії Девід Бекхем вирішив купити американський клуб "Лос-Анджелес Гелаксі", за який він виступає з літа 2007 року. Бекхем заявив про бажання придбати "Гелаксі" після поразки своєї команди у фіналі чемпіонату футбольної ліги США (MLS), який відбувся в ніч на 23 листопада, повідомляє Associated Press.

Англієць зможе купити клуб не раніше 2012 року, коли у нього закінчиться контракт з "Гелаксі". Про інші подробиці можливої операції поки нічого невідомо.

У ніч на 23 листопада "Лос-Анджелес Гелаксі" поступився у фіналі чемпіонату MLS клубу "Реал Солт-Лейк". Основний і додатковий час завершився внічию (1:1), а в серії пенальті перемогу з рахунком 5:4 здобула команда з Солт-Лейк-Сіті.

Бекхем розповів, що перед матчем йому зробили три знеболюючі уколи (у півзахисника травма правого гомілкостопа). Англієць відіграв всі 90 хвилин, взяв участь в гольовій комбінації своєї команди, а також забив один з післяматчевих пенальті.

З січня по травень 2010 року Бекхем на правах оренди виступатиме за італійський "Мілан". У першій половині 2009 року він також грав за цей клуб. Після матчу з "Реал Солт-Лейк" Бекхем пообіцяв, що влітку 2010 року він обов"язково повернеться до "Лос-Анджелес Гелаксі".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Команда Бекхема не змогла стати чемпіоном США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути