понеділок, 26 жовтня 2009 17:16

Галліані на 100% впевнений у поверненні Бекхема

Галліані на 100% впевнений у поверненні Бекхема

Віце-президент італійського футбольного клубу "Мілан" Адріано Галліані заявив, що його клуб обов"язково орендує англійського півзахисника Девіда Бекхема в американського "Лос-Анджелес Гелаксі". Про це повідомляє Reuters. За словами Галліані, вірогідність повернення Бекхема до "Мілана" складає 100 відсотків.

Галліані підкреслив, що сторони вже домовилися про перехід Бекхема, проте підписи під угодою ще не поставлені.

Очікується, що Бекхем перейде в "Мілан" на правах оренди в січні 2010 року і виступатиме за італійський клуб до кінця сезону-2009/10. Другу половину сезону-2008/09 Бекхем також відіграв за "Мілан" на правах оренди.

Раніше головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло оголосив Бекхему, що він потрапить до складу команди на чемпіонат світу 2010 року тільки в тому випадку, якщо гратиме за європейський клуб. ЗМІ писали, що інтерес до Бекхему, окрім "Мілана", проявляє лондонський "Челсі".

У "Гелаксі" Бекхем перейшов влітку 2007 року, підписавши з американським клубом п"ятирічний контракт. У 2009 році півзахисник неодноразово говорив, що хотів би грати за "Мілан" на постійній основі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Галліані на 100% впевнений у поверненні Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути