пʼятниця, 11 вересня 2009 08:31

Бекхем повертається в "Мілан"

Бекхем повертається в "Мілан"

"Мілан" і "Лос-Анджелес Гелаксі" домовилися про оренду півзахисника американської команди Девіда Бекхема, який як і в минулому сезоні виступав за "россонері" в січні.

За інформацією видання Sky Sport Italia, керівники обох клубів прийшли до усної домовленості з цього питання. У Бекхема немає можливості розірвати контракт з Каліфорнією, оскільки у нього є сила-силенна зобов"язань перед спонсорами клубу. Тому вже другий рік поспіль Девід повернеться до Європи лише на якийсь час.

Джерело також інформує, що віце-президент "Мілана" Адріано Галліані вже встиг повідомити наставника англійської збірної Фабіо Капелло про цю операцію і італійський фахівець був у захопленні від цієї новини.

Нагадаємо, ще до першого пришестя Бекса на "Сан-Сіро" керманич збірної "трьох левів" попросив живу легенду англійського футболу перебратися до Європи, щоб довести свою спроможність на полі. Як відомо, минулої середи англійці завоювали путівку на світову першість, тому тепер у Девіда є відмінний шанс поїхати зі своєю національною командою в ПАР - адже саме заради цього він і зважився на перехід до "Мілана".

За матеріалами Сегодня, Еurosport.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем повертається в "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути