пʼятниця, 09 жовтня 2009 13:41

Американці дозволили Бекхему пограти за "Мілан"

Американці дозволили Бекхему пограти за "Мілан"

Власник американського футбольного клубу "Лос-Анджелес Гелаксі" Тім Лейвеке заявив, що півзахисник його команди Девід Бекхем зможе перейти до італійського "Мілана" на правах оренди. Якщо операція відбудеться, Бекхем виступатиме за "Мілан" з січня по червень 2010 року. Про це пише англійське видання The Daily Telegraph.

За словами Лейвеке, граючи в Європі, Бекхем отримає більше шансів взяти участь в чемпіонаті світу 2010 року у складі збірної Англії. Власник "Гелаксі" підкреслив, що він з розумінням ставиться до бажання Бекхема грати за національну команду.

У серпні 2009 року головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло заявив, що Бекхем зіграє на ЧС-2010 тільки в тому випадку, якщо виступатиме за один з європейських клубів.

Бекхем перейшов у "Гелаксі" з мадридського "Реала" в 2007 році. У січні 2009 року англійця орендував італійський "Мілан", за який Бекхем грав до кінця сезону-2008/09. "Мілан" планував повністю викупити трансфер англійця, але "Гелаксі" відмовився продавати гравця.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Американці дозволили Бекхему пограти за "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути