середа, 07 жовтня 2009 17:29

Назвали найбагатших людей в англійському футболі

Назвали найбагатших людей в англійському футболі

За результатами нового дослідження журнала FourFourTwo півзахисник "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем посідає перше місце у списку найбагатших футболістів Англії. Його статки оцінюються у 125 млн. фунтів.

Далі: Майкл Оуен (38 млн. фунтів), Уейн Руні (37 млн. фунтів), Ріо Фердинанд (30 млн. фунтів) та Раян Гіггз (24 млн. фунтів). Усі четверо є футболістами "Манчестер Юнайтед".

Найбагатшою людиною в британському футболі є співвласник лондонського "Куїнз Парк Рейнджерс" Лакшмі Міттал (18.4 млрд. фунтів). Лакшмі Міттал обійшов у рейтингу власника "Манчестер Сіті" Шейха Мансура (17 млрд. фунтів), який був на першому місці в минулому році.

На третьому місці розташувався власник "Челсі" Роман Абрамович (7.8 млрд. фунтів). Статки російського олігарха за оцінкою FourFourTwo.com збільшилися на 800 млн. фунтів – це більше, ніж Абрамович вклав в клуб зі "Стемфорд Брідж" з 2003 року.

Акціонери "Арсеналу" Стен Кронке (2.709 млрд. фунтів) і Алішер Усманов (1.3 млрд. фунтів) розташувалися на п"ятому і дев"ятому місцях відповідно, сьоме місце дісталося власникам "Манчестер Юнайтед" сім"ї Глейзерів (1.75 млрд. фунтів), на восьмій сходинці ще один акціонер "Куїнз Парк Рейнджерс" Берні Екклстоун (1.466 млрд. фунтів).

Серед менеджерів перше місце дісталося головному тренеру збірної Англії Фабіо Капелло (30 млн. фунтів), слідом за ним розташувалися наставник "Іпсвіч Таун" Рой Кін (27 млн. фунтів) і головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон (22 млн. Фунтів).

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбагатших людей в англійському футболі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути