вівторок, 03 листопада 2009 08:50

Бекхем повернувся в "Мілан"

Бекхем повернувся в "Мілан"
Італійський "Мілан" орендував у "Лос-Анджелес Гелаксі" Девіда Бекхема до кінця сезону 2009/2010, повідомляє AFP. Відповідний договір був підписаний у понеділок, 2 листопада.

Бекхем, пов"язаний п"ятирічним контрактом із клубом "Лос-Анджелес Гелаксі", вже грав за "Мілан" з січня по червень 2009 року. Новий договір оренди дозволить футболісту виступати за збірну Англії на чемпіонаті світу 2010. До команди, як раніше заявляв тренер збірної Фабіо Капелло, Бекхем міг потрапити тільки виступаючи за європейський клуб.

Футболіст часто заявляв, що хоче грати за "Мілан", щоб підвищити свої шанси на участь в чемпіонаті світу 2010 року у складі збірної Англії. Власник "Гелаксі" Тім Лейвеке раніше відзначав, що він з розумінням ставиться до бажання Бекхема грати за національну команду.

Керівництво "Мілана", у свою чергу, заявляло, що ймовірність повернення англйіского півзахисника становить 100 відсотків. Також ЗМІ писали, що інтерес до Бекхему проявляє лондонський "Челсі".

Девід Бекхем перейшов до "Лос-Анджелес Гелаксі" влітку 2007 року, підписавши з американським клубом п"ятирічний контракт. До цього він виступав за мадридський "Реал" і за "Манчестер Юнайтед".

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Бекхем повернувся в "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути