пʼятниця, 10 травня 2019 18:00

Колишній гравець "Динамо" очолив юнацьку збірну Хорватії

Колишній гравець "Динамо" очолив юнацьку збірну Хорватії
Огнен Вукоевич працював селекціонером "Динамо" по балкансьиких країнах.

Колишнього футболіста київського "Динамо" Огнєна Вукоєвича призначили головним тренером збірної Хорватії U-20, повідомляє офіційний сайт Хорватського футбольного союзу.

Для екс-півзахисника біло-синіх робота в молодіжній збірній стане дебютною в ролі тренера. До цього Вукоєвич, який завершив кар'єру футболіста 2017-го, обіймав посаду менеджера в київському "Динамо" з країн Балканського регіону, Східної та Центральної Європи.

2018-го під час Чемпіонату світу був скаутом національної збірної Хорватії. Із цієї посади Вукоєвич пішов після скандалу, що розгорівся через відео, де вони з Домагоєм Відою присвячують перемогу Хорватії над Росією Україні та "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михайличенко-тренер не здатен допомогти "Динамо"

Огнєн Вукоєвич виступав за "Динамо" 2008-2015-х, зігравши за цей час 217 матчів у всіх турнірах і забивши 16 голів. У складі київського клубу раз став чемпіоном України, раз виграв Кубок і ще два - Суперкубок країни.

Також Вукоєвич виступав за "Славен Бєлупо", "Льєрс", загребське "Динамо", московський "Спартак" і "Аустрію". На його рахунку 55 поєдинків і 4 голи в складі збірної Хорватії.

Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Динамо" очолив юнацьку збірну Хорватії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути