середа, 09 грудня 2015 16:58

"Коли тренер не стоїть пліч-о-пліч зі своїми гравцями, то він нічого не вартує" - Левченко жорстко розкритикував Маркевича

"Коли тренер не стоїть пліч-о-пліч зі своїми гравцями, то він нічого не вартує" - Левченко жорстко розкритикував Маркевича
Через небажання Маркевича працювати з командою страждають усі - Левченко

Колишній футболіст збірної України Євген Левченко поділився думкою про ситуацію в "Дніпрі".

"Моя думка - торішньому успіху на арені Європи "Дніпро" багато в чому зобов'язаний Хуанде Рамосу, який будував команду впродовж 4 років.

Можливо, зараз я і зачіпаю "Священну корову", але чи вміє Маркевич працювати з молодими гравцями? Я не впевнений. Так як не бачу великої кількості його молодих вихованців.

Вміє він створювати колектив однодумців? Я не впевнений. Ностальгічно нарікати на те, що в "Металісті" була чудова команда може кожен.

І це був хороший підбір виконавців, але і в розпорядженні тренера так само був серйозний фінансовий ресурс, який би зараз точно підпав під закон про боротьбу з корупцією. Хоча б згадаємо горезвісний матч "Металіст" - "Карпати" в 2008 році.

Найважливіше в цьому посланні - це те, що через небажання тренера працювати з командою страждають усі: сам тренер, гравці, вболівальники. А відбілювати себе за рахунок гравців - низько, лицемірно і непрофесійно.

Коли головний тренер не стоїть пліч-о-пліч зі своїми підопічними, такий тренер нічого не вартує", - сказав Левченко.

Зараз ви читаєте новину «"Коли тренер не стоїть пліч-о-пліч зі своїми гравцями, то він нічого не вартує" - Левченко жорстко розкритикував Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути