субота, 03 лютого 2007 18:31

Ко Адріансе виступив перед слухачами ВШТ

Головний тренер донецького "Металурга" Ко Адріансе знайшов час в напруженому графіку тренувального збору в Туреччині і виступив перед російськими тренерами, які проходять навчання у Вищій школі тренерів, повідомляє офіційний сайт клубу.

Починаючі нині тренери Шалімов, Онопко, Аленічев, Дмітрієв, Хапов і інші відомі у минулому гравці протягом півтори години спілкувалися з голландським фахівцем.

- За той час, що я працюю тренером, я отримував запрошення з Швеції, Іспанії, Бельгії, Німеччини, Австрії, Японії, Китаю, США, Англії, Шотландії, Португалії і деяких інших країн, - розповів наставник "Металурга". - Я завжди із задоволенням ділюся своїм досвідом з молодими тренерами. Я відповів на безліч питань. Всі вони стосувалися підготовки команд до сезону і принципів бачення гри.

За словами голландського фахівця, з великою увагою була вислухана його розповідь про роботу помічника Адріансе Кріса Кронхорста, який працює індивідуально з футболістами, підвищуючи їхній технічний рівень.

В цілому тренер донецького клубу залишився задоволений спілкуванням з росіянами, які після закінчення лекції нагородили його аплодисментами.

На питання, якщо поступить подібна пропозиція виступити з лекцією перед українськими тренерами, Адріансе відповів ствердно.

Зараз ви читаєте новину «Ко Адріансе виступив перед слухачами ВШТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути