четвер, 13 травня 2021 11:40

Клопп похвалив Ґвардіолу напередодні гри проти "Ман Юнайтед"

Клопп похвалив Ґвардіолу напередодні гри проти "Ман Юнайтед"
Юрген Клопп очолює "Ліверпуль" із 2015-го року. Фото: Reuters

13 травня відбудеться перенесений матч чемпіонату Англії між "Ман Юнайтед" і "Ліверпулем".

Північно-західне дербі мало відбутися ще 2 травня. Однак у справу втрутилися фанати. Група вболівальників "МЮ" пробралася на стадіон за кілька годин до стартового свистка і почала вимагати відставки керівництва клубу. В результаті зустріч перенесли.

За три тури до завершення чемпіонату Англії суперники перебувають в абсолютно різних положеннях. Якщо "МЮ" більш ніж комфортно почувається на другому місці турнірної таблиці та вже гарантував фініш у топ-4, то мерсисайдці лише шості. Якщо "червоні" не зможуть обіграти "манкуніанців", то попрощаються із мрією про Лігу чемпіонів наступного сезону. Відстань від четвертого місця становить сім очок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Челсі" зазнав домашньої поразки в чемпіонаті Англії

Перед матчем наставник "Ліверпуля" похвалив тренера "Ман Сіті" Хосепа Ґвардіолу та віддав належне наставнику "МЮ" Уле Гуннару Сульшеру.

"Я вчора подзвонив і привітавҐвардіолу з чемпіонством, а сьогодні написав Ілкаю Ґюндогану (разом працювали в "Боруссії". - Gazeta.ua ). Те, чого вони досягли, є винятковим. Коли поєднуєте фінансові ресурси та футбольні знання, є хороший шанс створити щось особливе. У них блискучий склад і найкращий тренер у світі. Грати проти них завжди цікаво, це серйозний виклик.

Цей сезон був дійсно складний, ми самі втратили кілька важливих очок. Нам потрібно сподіватися на інших, але це те, що нам залишається. Хоча ми не хотіли б перебувати в подібній ситуації.

Перед минулого спробою зіграти проти "МЮ" ми не наражалися на небезпеку, і я поняття не маю, що відбудеться перед грою, зараз мене це не хвилює. Ми довіряємо владі. Але грати тричі за п'ять днів - злочин, це не вина Сульшера і гравців "Юнайтед". Не здивований, що він зробив 10 замін у складі в грі з "Лестером", - заявив Клопп на пресконференції перед грою з "МЮ" на офіційному YouTube-каналі "Ліверпуля".

Зустріч першого кола між "Ліверпулем" і "МЮ" відбулася в середині січня і завершилася без голів.

Чемпіоном Англії достроково став "Ман Сіті". "МЮ", "Лестер" і "Челсі" перебувають у зоні Ліги чемпіонів. До завершення чемпіонату залишилося провести ще два тури.

Зараз ви читаєте новину «Клопп похвалив Ґвардіолу напередодні гри проти "Ман Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути