понеділок, 07 травня 2007 09:42

Клійстерс завершила кар"єру

 

Бельгійська тенісистка Кім Клійстерс, 23 роки, завершила спортивну кар"єру. Раніше вона планувала зробити це після Уімблдону. Однак переглянула своє рішення. Останнім для неї став турнір у Варшаві. У другому колі вона поступилася українці Юлії Вакуленко і припинила боротьбу.

Таке рішення Кім викликало численні відгуки у світі тенісу. Не стала винятком і її співвітчизниця Жюстін Енен, повідомляє "Спорт-Експрес".

- Поважаю Кім за все, що вона зробила протягом своєї кар"єри. Ми разом росли і стимулювали одна одну для досягнення нових успіхів. Вона багато зробила для розвитку тенісу у Бельгії, - сказала Жюстін.

У 2003 році Клійстерс очолювала світовий рейтинг. Вона перемагала на Відкритому чемпіонаті США у 2005 році. Двічі виходила у фінал "Ролан Гарросу" (2001, 2003) та Відкритого чемпіонату Австралії (2004). Загалом у неї 34 титули в одиночному та 11 у парному розряді.

Зараз ви читаєте новину «Клійстерс завершила кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути