вівторок, 17 червня 2008 17:54

Кличко назвав сильні сторони свого суперника

Кличко назвав сильні сторони свого суперника

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версіями IBF та WBO українець Володимир Кличко охарактеризував свого найближчого суперника американця Тоні Томпсона як технічного і швидкого боксера, головною зброэю якого є надійний захист.

"З тих поєдинків, які ми переглянули з моїм тренером, саме захист є сильною стороною стилю Тоні. Багато його суперників намагалися завдати або одиночного удару, або серію ударів, але Томпсону вдавалося або ж уникати їх, або ж блокувати", - цитує Кличка - молодшого його офіційний сайт.

За словами Кличка, Томпсон володіє дивовижною інтуїцією, яка дозволяє йому передбачати дії суперників. Чемпіон світу відзначив також, що в своїх останніх поєдинках американець показував кращий бокс в кар"єрі.

"Він переміг досить жорсткого Домініка Гуінна, практично перегравши його за рахунок швидкості, техніки та захисту. Але, на мою думку, найяскравіша перемога Томпсона, звичайно ж, була над Луаном Краснічі", - сказав Клічко.

Український боксер висловив надію, що в бою з ним Томпсон проявить свої найкращі якості, а не бігатиме по рингу. Нагадаємо, що поєдинок між Володимиром Кличком і Тоні Томпсоном відбудеться 12 липня в Гамбурзі. На кону стоятиме пояс за версією WBO (Всесвітня боксерська організація).

Зараз ви читаєте новину «Кличко назвав сильні сторони свого суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути