неділя, 11 травня 2008 11:29

Кличко і Пітер зустрінуться в жовтні

Вчора в штаб-квартирі Всесвітньої боксерської ради (WBC) в Мехіко представники чемпіона цієї організації в суперважкій вазі Семюела Пітера і володаря почесного чемпіонського звання WBC українця Віталія Кличка домовилися про умови проведення поєдинку між цими боксерами.

Цікаво зазначити, що угода, деталі якої обговорювалися вже декілька тижнів, була досягнута буквально в останню мить - перед початком конкурсу промоутерів на право проведення цього бою. "Ми спільно працюватимемо над максимізацією доходів, - заявив промоутер Пітера Діно Дува. - Іноді усвідомлення того, що строки добігають кінця, і скоро буде конкурс, дозволяє сторонам нарешті досягти угоди. Саме це і сталося. Ми дуже задоволені умовами угоди. Я вважаю, що ми уклали прекрасну угоду".

Промоутери не стали розкривати всі деталі угоди, проте відомо, що організацією поєдинку займатиметься промоутерська компанія Duva Boxing спільно з K2 Promotions, а діючий чемпіон Семюел Пітер, зі слів Дуви, отримає трохи більше половини загального призового фонду. Крім того, Пітер має право провести "проміжний" поєдинок проти іншого суперника в тому випадку, якщо цей бій пройде до кінця липня. Поки офіційна дата проведення поєдинку Пітер-Кличко не визначена, проте передбачається, що він відбудеться 4 або 11 жовтня.

"Ми намагатимемося організувати проміжний бій в липні, - розповів Дува. - Сторона Кличка дозволила нам провести його не пізніше, ніж в кінці липня. Це дуже важливо для нас. Не гарантую, що він відбудеться, але ми намагатимемося. Сем хотів би вийти на ринг в липні. Він би не хотів сидіти без діла до жовтня".

Зазначимо, що в числі можливих суперників Дува згадав: Доннелла Холмса, Карла Девіса Драммонда і Джей Ді Чепмена, проте співпромоутер Пітера Дон Кінг просуває кандидатуру 40-річного Анджея Голоти, який вже кілька разів невдало претендував на чемпіонський титул в цій вазі.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Кличко і Пітер зустрінуться в жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути