понеділок, 25 червня 2012 19:56

Капітан збірної Ірландії присвятив свій гол співвітчизнику, який потонув під час Євро-2012

Капітан збірної Ірландії присвятив свій гол співвітчизнику, який потонув під час Євро-2012
Роббі Кін після голу взяв майку з написом на спині "Спочивай спокійно, Джеймсе Нолане". Фото: novynar.com.ua

Капітан збірної Ірландії і футболіст LA Galaxy футболіст Роббі Кін присвятив гол, забитий у матчі ліги MLS з Vancouver Whitecaps (3-0), Джеймсу Нолану, ірландському уболівальнику, який потонув у Бидгощі під час Євро-2012.

Після того, як Кін забив гол, він підбіг до лавки запасних і взяв майку Galaxy з написом на спині "Спочивай спокійно, Джеймсе Нолане", пише tvn24.pl.

"Це був 21-річний ірландський уболівальник, який приїхав до Польщі і потонув. Я телефонував сьогодні до батька, щоб висловити свої співчуття і сказати йому, що мої думки з Джеймсом і його сім'єю", - сказав Кін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина загиблого ірландського фана: Це мала бути подорож життя

Нагадаємо, що ірландець загинув тиждень тому в ніч з суботи на неділю, коли відлучився від групи своїх співвітчизників, з якими він перебував в барі на площі Старого ринку у Бидгощі.

Він не повернулися у готель і не зв'язався з друзями. У неділю вдень його друзі повідомили про його зникнення. Були проведені великомасштабні пошуки. Поліцейські та пожежники шукали в річці Брда. Дно річки обшукали водолази і спеціалізована група.

У середу вранці тіло виловили в Брді в центрі міста. У хлопця знайшли документи, кредитні картки, гроші та мобільний телефон. Розтин показав, що причиною смерті було утоплення, ніяких доказів дій третіх осіб не виявлено.

Переклад Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Капітан збірної Ірландії присвятив свій гол співвітчизнику, який потонув під час Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути