Ексклюзиви
середа, 20 червня 2012 14:27

Ірландського вболівальника, який зник у Польщі, досі не можуть ніяк знайти

Ірландського вболівальника, який зник у Польщі, досі не можуть ніяк знайти
Джеймс Нолан зник в ніч з суботи на неділю в Бидгощі. Фото: tvn24.pl

Тривають пошуки 21-річного ірландського уболівальника Джеймса Нолана, який зник в ніч з суботи на неділю в Бидгощі. Створена спеціальна група пошуку, яка складається зі співробітників поліції, пожежників і прикордонників. Їм допомагають звичайні люди. На вулицях міста розклеїли плакати з фотографією цього хлопця. У вівторок водолази обшукали дно річки Брда. Про допомогу просять сім'я, посол Ірландії та засоби масової інформації.

У пошуках взяли участь друзі ірландця, з якими він приїхав до Польщі. У вівторок вони були опитані. Як запевнив міністр внутрішніх справ Яцек Чіхоцкі, для пошуку зниклого створена спеціальна група регіональної поліції в Бидгощі, пише tvn24.pl.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі безслідно зник фанат з Ірландії

У місті в багатьох місцях висять плакати із зображенням зниклого. Його фото також з'явиться на великому екрані у фан-зоні.

"Розслідування проводить польська поліція, але ми можемо надати всі необхідні засоби" – запевняє посол Ірландії у Польщі Еуген Хатчінсон.

Зникнення вболівальника отримало широкий резонанс в ірландських ЗМІ. Батько Джеймса запевняє, що син дзвонив додому в суботу. Після того більше вони не спілкувались.

 

Зараз ви читаєте новину «Ірландського вболівальника, який зник у Польщі, досі не можуть ніяк знайти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути