середа, 27 лютого 2019 14:31

Капітан "Динамо" написав листа українським полоненим морякам

Капітан "Динамо"  написав листа українським полоненим морякам
Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук

Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук від імені всієї команди звернувся до українських моряків, які перебувають у російському полоні.

Нагадаємо, кілька днів тому кримські активісти Осман Пашаєв і Лейла Омер, а також Наталія Красненкова вирішили зібрати листи відомих людей до українських моряків, які перебувають в полоні у полоні країни-агресора.

Пятов написав листа українським морякам, які перебувають у полоні в Росії

Вони дізнались, хто є кумирами захоплених у полон моряків. Двоє з полонених – Василь Сорока та Олег Мельничук – виявились фанатами "Динамо". Капітан "біло-синіх" Сергій Сидорчук від імені команди написав слова підтримки морякам. Вже сьогодні лист передадуть адресатам, повідомляється на сторінці Druzi Dynamo у Facebook.

"Хлопці, хочу висловити слова щирої вдячності за вашу службу і сказати, що вдома Вас чекає вся наша велика українська родина. Ви – сила. Ви – приклад стійкості духу. Ваша мужність, честь, хоробрість, відвага і віра – це те, що залишиться величезним слідом, який дасть приклад підростаючому поколінню. Я знаю, вам зараз важко. Як відомо, саме в хвилину відчаю і починає дути попутний вітер.

Бажаю і вірю, що день зустрічі на нашій рідній землі настане дуже скоро. Тисну руку кожному з Вас. З великою повагою до Вас, вся команда Динамо Київ", – написав Сидорчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграло найкращий матч за часів Хацкевича

25 листопада 2018 року російські силовики захопили два катери і буксир ВМС Збройних сил України у Керченській протоці. Кілька українських моряків були поранені, 24 військовослужбовці потрапили в полон.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Динамо" написав листа українським полоненим морякам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути