понеділок, 25 лютого 2019 20:59

"Динамо" зіграло найкращий матч за часів Хацкевича

"Динамо" зіграло найкращий матч за часів Хацкевича

Київське "Динамо" перемогло вдома луганську "Зорю" – 5:0 в черговому турі чемпіонату України. Дублями відзначилися Микоа Шапаренко і Беньямін Вербіч. Ще один м'яч на рахунку Франа Соля.

"Динамо" зіграло чи не найкращу гру з моменту призначення Олександра Хацкевича головним тренером. Востаннє так яскраво кияни грали в далекому 2017 році, коли вдома перемогли "Янг Бойз" – 3:1. Біда лише в тому, що яскраво зіграти навіть два матчі поспіль –неабияка проблема для киян.

Артем Шабанов потихеньку стає лідером оборони нинішнього "Динамо"

Не можна нарікати на те, що в грі не могли брати участь орендовані в "Динамо" гравці "Зорі". У цьому матчі грубо помилялися як ті, хто вийшов їх замінити, так і досвідчені гравці – збірник Караваєв і "стовп оборони" Віталій Вернидуб.

Чудову форму знову набрав Беньямін Вербіч. Зазвичай словенцеві вдається старт чемпіонату. Згодом, ближче до середини, його гра тьмяніє і він уже нічим не виокремлюється на тлі своїх партнерів.

Артем Шабанов потихеньку стає лідером оборони нинішнього "Динамо". Всі небезпечні удари і всі гольові моменти біля воріт киян ліквідував або заблокував Артем. Якщо справа так піде надалі, то Тамаш Кадар може не пробитися до основного складу.

Нарешті Хацкевич дав пограти молодим хлопцям – Цітаїшвілі й Алібекову. Занадто довге сидіння на лаві й ходіння в перспективних не одному гравцеві поламало кар'єру. Зрештою, сам Хацкевич у 19 років уже грав в основі мінського "Динамо".

Перемога над "Зорею" нікого не повинна вводити в оману. Кияни лише починають оклигувати після тривалої хвороби. Дай Бог, щоби в матчі з "Челсі" нам вдалося уникнути розгрому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" розтрощило "Зорю" на старті весняної частини УПЛ - відео

У грі в Харкові донецький "Шахтар" обіграв "Олександрію" – 2:0 і не дав киянам скоротити відставання.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграло найкращий матч за часів Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути