четвер, 24 липня 2008 12:16

Калініченко гратиме в команді В"ячеслава Грозного

Півзахисник Максим Калініченко, якого відправили в дубль "Спартака" найближчим часом може продовжити кар"єру в грозненському "Тереку" під керівництвом В"ячеслава Грізного.

- Головний тренер "Тереку" вже звернувся в клуб з пропозицією продати Максима, - розповів нам джерело в стані "червоно-білих". - Річ у тому, що Калініченко і Грозного зв"язують давні дружні стосунки. Адже саме Грозний, коли працював в "Спартаку" помічником Олега Романцева, привіз до Москви цього талановитого хлопця з дніпропетровського "Дніпра". Не дивно, що тренерові вдалося переконати керівництво клубу виділити на покупку гравця 3 мільйони євро. "Спартак", швидше за все, погодиться на цю суму, оскільки на Макса більше не розраховує".

Сам Максим підтвердив інформацію про те, що найближчим часом напевно покине стан червоно-білих.

- Мої агенти зараз займаються питанням мого подальшого працевлаштування, - розповів нам 29-річний півзахисник. - Переговори ведуться з декількома клубами. Сподіваюся, що все вирішиться найближчими днями.

Kроме "Терека", в боротьбу за футболіста включилися також "Хімкі" та "Томь". Головні тренери цих клубів Сергій Юран і Мирослав Ромащенко чудово знають можливості Максима.

"Твой День"

Зараз ви читаєте новину «Калініченко гратиме в команді В"ячеслава Грозного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути