субота, 05 грудня 2020 06:11

Як виглядають найкрасивіші арбітрині світу
9

Матч 5 туру Ліги чемпіонів між "Ювентусом" та "Динамо" вперше в історії турніру обслуговувала арбітриня із Франції Стефани Фраппар.

Українська арбітриня Катерина Монзуль працює на важливих матчах в українському футболі. Вперше отримала призначення на матч Ліги Європи "Гент" - "Слован".

Газета юа розповідає про найпривабливіших жінок-рефері сучасного футболу.

Хрісула Куробілія. Ця приваблива жінка з сонячної Греції вважається однією з найбільш досвідчених футбольних рефері. В її долі і кар'єрі були злети і падіння. Її не допускали участі суддівства за грубі помилки, в 2012 році розгнівані вболівальники одного з клубів закидали Хрісулу на поле попалися під руку предметами, після чого жінка навіть отримала травму. Але все це в минулому. Зараз вона - визнаний міжнародний арбітр. Торік вона вже судила матчі Ліги Європи.

Автор: CO Assessoria
 

Надін Камара Баштуш. За професією стоматолог. Працюючи зубним лікарем, вона старанно відвідувала футбольні матчі і стала настільки добре розбиратися у футболі, що їй запропонували зайнятися суддівством. До чемпіонату Бразилії вона йшла 7 років. Спочатку їй довіряли судити дитячі матчі, потім вона працювала на матчах юнацьких команд. Але і до дорослих чоловіків вона теж дісталася. Деякі вболівальники зізнаються, що ходять на футбол саме заради неї.

Автор: Инстаграм Надін Камара Баштуш
 

Клаудіа Романі Клаудіа. Стала першою жінкою арбітром, яка судить матчі італійської серії А. Потрапити в лігу італійського футболу було складно, але Романі це вдалося блискуче. В минулому мала кар'єру моделі. Відчайдушно вболіває за "Мілан". І тому ніколи не судить матчі за участю цієї команди.

Автор: Інстаграм Сlaudia_romani claudia_romani
 

Бібіана Штайнхаус. За плечима цієї красивої німкені - робота в поліцейській дільниці. На її рахунку - не тільки матчі в Бундеслізі. Вона працювала в якості рефері на олімпійських іграх в Лондоні.

Автор: REUTERS
 

Фернанда Коломбо Уліана. Ще одна красуня зі свистком з Бразилії. Якщо раніше вона була віддана тільки футболу, то зараз веде ще й популярну сторінку в Інтернеті. Як і більшість жінок суддів на футбольному полі, пройшла всі рівні змагань, перш ніж судити поєдинки найсильніших команд.

Автор: Іnstagram.com/fernandacolomboreal
 

Орелі Больє. Працює на матах чемпіонату Швейцарії. Знялася повністю оголеною для чоловічого глянцю. За це фанати вигукують образливі слова. Але вона все одно виходить на поле.

Автор: Instagram Орелі больє
 

Ралука Мірела. У цій румунської дівчини з Бухареста в футбольному плані ще все попереду. Поки вона судить матчі четвертої ліги національної першості, це аматорський рівень.

Автор: Інстаграм Ралука Мірела
 

Кароліна Бояр. Їй трохи більше двадцяти. І працює вона на матчах польської першості. Дівчину вже охрестили найгарячішою і сексуальної на футбольному полі, але під час матчу вона здається суворої і недоступною. Захоплення Кароліни суддівством - справа сімейна. Футбольним арбітром був її дідусь. А сама вона ще вчиться в університеті на юридичному факультеті.

Автор: Іnstagram.com/bojarmeow
 
Катерина Монзуль . Українська футбольна арбітриня. Перша жінка-арбітр в Україні, яка потрапила в елітну категорію арбітрів та арбітринь ФІФА та перша арбітриня, яка обслуговувала матчі прем'єр-ліги України. Судила фінал жіночої Ліги чемпіонів 2013/14 "Тюресо" — "Вольфсбурґ" і фінал жіночого чемпіонату світу 2015 США — Японія. Дебютувала в Лізі Європи матчем "Гент" - "Слован".
Автор: УАФ
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монзуль потрапила в скандал у Лізі Європи

Першою жінкою-арбітром в українському футболі була Наталья Рачинська. У 2000 році Рачинська почала обслуговувати поєдинки аматорського рівня, а у 2003 році дебютувала на професійному рівні, виконуючи роль асистентки арбітра під час поєдинків другої ліги. З 2007 року обслуговувала ігри першої ліги. Вперше на матчі Прем'єр-ліги працювала 20 березня 2011 року між запорізьким "Металургом" та сімферопольською "Таврією".

Зараз ви читаєте новину «Як виглядають найкрасивіші арбітрині світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути