понеділок, 11 лютого 2019 11:12

Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках

Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках
"Айнтрахт" зіграв у "суху" нічию з "Лейпцигом". Фото: UA-Football

У чемпіонатах Греції та Німеччини відбулися чергові ігрові дні. Суперники "Динамо" і "Шахтаря" не змогли здобути максимальну кількість очок.

"Олімпіакос"

У матчі 20 туру чемпіонату Греції суперник киян "Олімпіакос" на виїзді в Салоніках поступився ПАОКу (1:3).

Першу цеглинку в перемогу ПАОКа заклав Аделіну Вієйрінья (на 3 хв.). В середині тайму перевага господарів збільшив Дієго Бісесвар. У кінцівці зустрічі команди обмінялися голами. Спочатку третій гол у ворота "Олімпіакоса" забив Чуба Акпом, а потім Даніел Каштелу скоротив розрив в рахунку.

Український легіонер ПАОКа Євген Шахов вийшов в стартовому складі, результативними діями не відзначився. На 42 хв. українець заробив жовту картку, а на 53-й був замінений.

У наступному турі "Олімпіакос" зіграє дома з АЕКом (17 лютого).

ПАОК - "Олімпіакос" 3:1

"Олімпіакос": Са, Кутріс, Вукович, Торосидіс, Сіссе, Натхо (Камара, 66), Фортуніс (Хассан, 76), Хрістодулопулос (Діаш, 46), Гільєрме, Каштелу, Герреро

ПАОК набрав 54 очки і продовжує лідирувати в турнірній таблиці грецької Суперліги. "Олімпіакос", у якого залишилося 45 балів, продовжує перебувати на другому місці.

"Айнтрахт"

Супернику "Шахтаря" "Айнтрахту" відверто пощастило у виїзному поєдинку з "Лейпцигом". Після перерви господарі мали як мінімум 4 шикарних можливості відзначитися, але Вернер не зміг переграти голкіпера після виходу один на один, Хальстенберг головою не влучив практично в порожні ворота, Орбану після подачі з кутового трохи забракло влучності, а після удару Забітцера з-за меж штрафний франкфуртцев врятувала стійка.

Господарі повністю перекрили кисень лідерам "Айнтрахта" Йовичу і Ребичу, яким не дозволили створили щось небезпечне.

Після 21 туру в турнірній таблиці чемпіонату Німеччини "Айнтрахт" посідає 5 місце, на 5 пунктів відстаючи від "Лейпцига".

"Лейпциг" - "Айнтрахт" 0:0

"Айнтрахт": Трапп, Хінтереггер, Хасебе, Ндіка, Да Коста, Фернандес, Роде (Гачіновіч 59), Костич, Аллер, Йович, Ребич (Віллемс 77)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який український клуб краще проявить себе в єврокубках - опитування

Перший матч між "Олімпіакосом" і "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться 14 лютого в Греції, початок - о 19.55. "Шахтар" стартовий матч даної стадії Ліги Європи проведе у Харкові на стадіоні "Металіст", початок - о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Як зіграли суперники українських клубів в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути