неділя, 20 січня 2008 15:54

Як Руслан Чагаєв бив Метта Скелтона (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Дюсельдорфі (Німеччина) відбувся вечір професійного боксу, в головному поєдинку якого чемпіон WBA в суперважкій вазі 29-річний Руслан Чагаєв з Узбекистану провів перший захист титулу, що належав йому, проти 40-річного британця Метта Скелтона.

Претендент активно почав поєдинок, прагнучи йти вперед з атаками і достатньо ефективно діючи в ближньому бою. Чемпіон же діяв на контратаках, в основному пробиваючи на випередження лівий прямий.

З четвертої трьохвилинки Чагаєв дещо освоївся і взяв ініціативу в свої руки, почавши атакувати, що принесло йому помітну перевагу. Скелтон продовжував йти вперед, нав"язуючи своєму суперникові ближній бій, проте Чагаєв пристосувався і виглядав набагато точнішим.

У восьмому раунді рефері зняв очко з Скелтона за постійне притримування Чагаєва за шию в ближньому бою, що, втім, не змінило малюнок поєдинку, і Скелтон як і раніше намагався нав"язати метушню на ближній дистанції. До останніх раундів обидва боксери помітно втомилися, проте чемпіон все одно діяв точніше, що у результаті і принесло йому перемогу одноголосним рішенням суддів з рахунком 117-110 і 117-111 двічі, повідомляє NEWSru.com.

Фото: Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Як Руслан Чагаєв бив Метта Скелтона (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути