пʼятниця, 20 липня 2018 20:11

Як Погба мотивував партнерів по збірній Франції - відео

Як Погба мотивував партнерів по збірній Франції - відео
Погба закликав партнерів не звертати уваги на Мессі. Фото: GiveMeSport

Телеканал TF1 випустив двогодинний документальний фільм Les Bleus 2018, au coeur de l'épopée russe ("Ле блюз"-2018, в серці російської епопеї") про шлях збірної Франції до перемоги на Кубку світу-2018.

Головними уривками фільму стали кадри з роздягальні французів перед матчами з Аргентиною, Уругваєм, Бельгією та Хорватією. У них Поль Погба, як з'ясувалося, виступив головним мотиватором команди.

У роздягальні перед 1/8 фіналу з командою Аргентини Погба в своєму спічі вимагав від партнерів померти на полі і не паритися з приводу Лео Мессі.

"Хочу сьогодні побачити на полі воїнів! Я сьогодні не збираюся їхати додому, ні! Ми не поїдемо додому, а залишимося в готелі і продовжимо їсти чортову пасту! Ми закінчимо матч добре, і я хочу, щоб ми святкували сьогодні ввечері! Я хочу , щоб всі померли на полі! Ніхто не здасться і ніхто не дозволить братові впасти духом! Мені потрібні чоловіки, війни, солдати на полі! Сьогодні ми знищимо цих аргентинців! Мессі або не месія, нам наплювати! Ми тут, щоб виграти чортів Кубок, і повинні перемагати найкращих! Давайте хлопці, зробимо це! " - видав Поль.

Закінчилося все яскравою перемогою 4:3 - Франція видала свій найкращий матч на турнірі.

Перед матчем чвертьфіналу ЧС-2018 з Уругваєм Погба знову взяв слово і знову запалював.

"Немає шляху назад! Ми будемо продовжувати і битися до кінця. Ми будемо там 15 липня. Разом ... Ми будемо битися один за одного. Ви перемагаєте найкращих, щоб бути найкращими!" - видав він. Уругвай був обіграний з рахунком 2:0.

За 15 хвилин до півфінального матчу з Бельгією Поль узяв слово вже після Блеза Матюїді: "Ми близькі до фіналу. Ми з вами тут, щоб вийти у фінал! Зробимо це і змусимо собою пишатися. Ми можемо написати історію! Ми всі разом!" - сказав він, після чого Франція вийшла в фінал.

Перед фінальним матчем з Хорватією Погба видав найпроникливішу промову на турнірі.

"Не хочу занадто багато говорити. Ми всі знаємо, хто ми. Ми всі знаємо, чого ми хочемо. Ми знаємо, через що пройшли. Я можу це бачити в наших серцях, в ваших очах, хлопці. Ми єдині. Не забувайте, я, можливо, повторююсь, але ми всі в 90 хвилинах від можливості створити історію. 90 хвилин. Один матч. Один матч! Я не знаю, як багато матчів ми зіграли в наших кар'єрах. Але тепер є лише один матч, який змінить все, поміняє всю історію.

Тут дві команди і лише один трофей. Вони теж хочуть його. Ми знаємо, що ми програвали їм, як і раніше відчуваємо це серцем і розумом. І сьогодні ми не дозволимо іншій команді взяти те, що належить нам.

Я хочу, щоб цього вечора нас запам'ятав кожен француз, який буде дивитися гру. І їхні діти, онуки і правнуки. 90 хвилин, щоб увійти в історію. Назавжди. Я хочу, щоб на поле ми вийшли воїнами, лідерами. А вже потім - в сльозах радості, а не смутку. Щоб кожен обіймав один одного і святкував. Домовилися?!"- підсумував Погба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначились найкращі гравець, бомбардир і воротар Кубка світу-2018

Франція впевнено обіграла Хорватію у фіналі Кубка світу-2018 з рахунком 4:2 в тому числі і завдяки голу Погба.

Зараз ви читаєте новину «Як Погба мотивував партнерів по збірній Франції - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути