субота, 29 червня 2013 10:24

Іспанія перемогла Італію в серії пенальті

Іспанія перемогла Італію в серії пенальті
Епізод матчу Іспанія - Італія ФОТО: Reuters

Збірна Іспанії у серії післяматчевих пенальті виграла у команди Італії і пройшла у фінал Кубка конфедерацій, повідомляє Associated Press у четвер, 27 червня.

Основний час півфінального матчу між Іспанією та Італією, що проходив у бразильському Форталезі, завершився нульовою нічиєю. Рахунок не змінився і після додаткових 30 хвилин.

Для визначення фіналіста знадобилася серія післяматчевих пенальті, що завершилася за рахунку 7:6 на користь Іспанії. Вирішальний промах у збірної Італії допустив Леонардо Бонуччі.

Другий півфінальний матч Кубка конфедерацій, як і перший півфінал в Белу-Орізонті, супроводжувався акціями протесту. У демонстрації у Форталезі, що проходила під час півфіналу, брали участь близько 5 тисяч осіб. Акція протесту в цілому пройшла мирно, проте були зафіксовані і зіткнення демонстрантів з поліцією, коли деякі учасники мітингу спробували прорватися всередину двокілометровій зони безпеки навколо стадіону.

Масові акції протесту проходять в Бразилії з початку червня. Їх учасники висловлюють невдоволення величезними витратами на проведення в країні міжнародних спортивних змагань, включаючи Кубок конфедерацій.

У фіналі Кубка конфедерацій Іспанія зустрінеться з господаркою турніру - Бразилією, яка обіграла в півфіналі 26 червня Уругвай. Матч за перше місце пройде 30 червня у Ріо-де Жанейро. У цей же день в Сальвадорі Італія та Уругвай боротимуться за третє місце, повідомляє "Лента".

Кубок конфедерацій

1/2 фіналу

Іспанія - Італія 0:0 (0:0, 0:0, 0:0, 0:0), по пенальті - 7:6

Іспанія - Касільяс, Арбелоа, Рамос, Піке, Альба, Бускетс, Хаві, Іньєста, Сілва (Навас, 53), Педро (Мата, 79), Торрес (Хаві Мартінес, 94).

Італія - Буффон, К'єлліні, Бонуччі, Бардзальї (Монтоліво, 46), Маджо, Де Россі, Кандрева, Пірло, Маркізіо (Аквілані, 80), Джаккеріні, Джилардіно (Джовінко, 91).

Серія пенальті 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3, 4:4, 5:4, 5:5, 6:5, 6:6, 7:6.

Попередження: Де Россі (65), Піке (105).

Зараз ви читаєте новину «Іспанія перемогла Італію в серії пенальті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути