вівторок, 25 червня 2013 10:02

Гравців збірної Іспанії обікрали під час гри у покер на роздягання

Гравців збірної Іспанії обікрали під час гри у покер на роздягання
Збірна Іспанії влетіла на гроші, граючи в покер. Фото: afp.com

Футболісти збірної Іспанії після переможного матчу Кубка конфедерацій з Уругваєм влаштували в готелі вечірку, після якої виявили пропажу грошей. Про це повідомляє бразильське видання Globo Esporte.

Гра групового турніру Кубка конфедерацій пройшла 16 червня о бразильському місті Ресіфі. Зустріч завершилася перемогою чинних чемпіонів світу та Європи з рахунком 2:1.

За відомостями Globo Esporte, після перемоги іспанці влаштували в готелі святкування перемоги. На вечірку були запрошені дівчата. Вночі частина гравців і персоналу збірної відправилася з дівчатами в номери. Як пише видання, там вони влаштували гру в покер на роздягання. Вранці члени іспанської делегації виявили пропажу кількох тисяч євро.

Співробітники готелю на умовах анонімності сказали Globo Esporte, що якщо крадіжка насправді була, то вчинили її ті самі дівчата, з якими футболісти грали в покер.

Самі іспанці намагалися приховати те, що сталося, оскільки це могло вдарити по їхній репутації. Однак інформація просочилася в ЗМІ. 24 червня поліція бразильського штату Пернамбуку оголосила про початок розслідування крадіжки.

24 червня Королевська федерація футболу Іспанії виступила з заявою, в якій підтвердила тільки зникнення грошей у гравців. Однак іспанська сторона заперечує, що гроші були вкрадені після вечірки, яку нібито влаштували футболісти.

Зараз ви читаєте новину «Гравців збірної Іспанії обікрали під час гри у покер на роздягання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути