субота, 09 січня 2010 13:35

Іньєста і Мессі підтримали Чигринського після провального матчу проти "Севільї" (ВІДЕО)

Іньєста і Мессі підтримали Чигринського після провального матчу проти "Севільї" (ВІДЕО)

Лідери іспанської "Барселони" Андрес Іньєста і Ліонель Мессі вслід за наставником каталонців Хосепом Гвардіолою вступилися за українського захисника команди Дмитра Чигринського (на фото), який не кращим чином проявив себе в недавньому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії з "Севільєю" (1:2).

Нагадаємо, українець кілька разів втрачав м"яч в простих ситуаціях, а його помилка привела до пенальті на 75-ій хвилині, з якого форвард "Севільї" Альваро Негредо забив переможний гол. Як результат, Чигринський був обсвистаний уболівальниками "Барселони", що знайшло негативну реакцію з боку тренера і гравців команди.

"У наші обов"язки входить робити все, щоб Діма відчував себе спокійніше, щоб з"явилася можливість розвивати свою гру. Подібна реакція з боку вболівальників точно не додає йому спокою. Втім, як і всій команді", - цитує Іньєсту "Євроспорт".

"Всі люди помиляються, проте Чигринський - наш гравець і потрібно підтримувати його у всьому. Діма продовжує освоюватися в Барселоні, - відзначив у свою чергу Ліонель Мессі. - Звикати до нових партнерів, нового чемпіонату і нових уболівальників. А "Барселона", у свою чергу, повинна йому в цьому всіляко допомагати і не критикувати його при першій же нагоді, адже у такому разі в наступному матчі він нервуватиме ще більше.

Чигринський - великий гравець. Це він довів прекрасною грою за донецький "Шахтар". Рішення Гвардіоли придбати цього футболіста було повністю виправданим".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Іньєста і Мессі підтримали Чигринського після провального матчу проти "Севільї" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути