вівторок, 15 грудня 2009 09:22

Чигринський готується до завоювання першого титулу в "Барселоні"

Чигринський готується до завоювання першого титулу в "Барселоні"

Під палючим сонцем Абу Дабі центральний захисник "Барселони" Дмитро Чигринський дав інтерв"ю журналістам, з якого можна було зрозуміти, що гравці втомилися через довгий переліт і складний календар, але ніщо з вищепереліченого не вплине на стан команди в матчі середи проти "Атланті".

"Подорож була складною. Ми провели дуже спокійне тренування. Але у нас є два дні, щоб відпочити і набрати форму", - заявив українець.

Чигринський, який звик до українського морозу, говорить, що вже звик і до спеки: "Для мене в цьому немає нічого складного. Я вже три місяці знаходжуся в Барселоні, де, здається, завжди літо". І він має рацію. Зима в Барселоні і Україні не мають нічого спільного.

21-й номер "Барси" знає, що зараз наступив найважливіший момент з того часу, як він приземлився в Барселоні в серпні. "Для мене це може стати першим титулом з "Барсою". Тому дуже важливо, щоб я зіграв в цьому турнірі", - запевнив він. Варто відзначити, що Чигринський не може грати за "Барсу" в одному з найпрестижніших турнірів - Лізі Чемпіонів.

Українець також заявив, що абсолютно не важливо, що "Барса" прилетіла в Абу Дабі як головний фаворит турніру. "Я не думаю, що до початку гри важливо, хто є фаворитом". З приводу своєї взаємодії з командою він сказав, що воно "з кожним разом стає кращим".

За матеріалами Террикон, Barca.ru

Зараз ви читаєте новину «Чигринський готується до завоювання першого титулу в "Барселоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути