четвер, 10 грудня 2009 13:48

"Не можна сказати, що "Динамо" на голову нижче від "Барселони" - Чигринський

"Не можна сказати, що "Динамо" на голову нижче від "Барселони" - Чигринський

Каталонська "Барселона" залишила "Динамо" без єврофутболу. Вчора хлопці Гвардіоли обіграли підопічних Газзаєва з рахунком 2:1 і зайняли перше місце в групі. Кияни залишились на останній позиції.

Не зміг прийняти участі в поєдинку Дмитро Чигринський. Захисник вже заграний за "Шахтар" в Лізі Чемпіонів і в Київ прилетів за компанію з командою. Після матчу українець поспілкувався з пресою, але секретів "Барси" не виказав.

- Результат матчу по грі. "Барса" сьогодні зіграла свою гру і, як завжди, виграла. Я не можу говорити за "Динамо". Одна справа, коли мова йде про мою команду. Можливо десь не пощастило, але вважаю результат закономірним. Я не тренер, щоб говорити яке правильно грати. Думаю, та тактика, яку вибрав наставник "Динамо" на матч з "Барселоною" не є поганою.

У Чигринського запитали, чи йому не прикро, що українська команда залишилась без єврокубків.

- Я сьогодні за "Барсу" переживав. Безумовно поразка не пішла на користь українському футболу. Рейтинг від цього страждатиме. Україна залишилась без ще одного представника в єврокубку. Це футбол, таке буває. Не можна сказати, що "Динамо" на голову нижче від "Барселони". Є конкретна гра, яку сьогодні зіграли. А як воно насправді, важко сказати. Кожна гра – це окрема історія. Я радий, що "Барса" перша, але було б непогано, якби "Динамо" пройшло принаймні в Лігу Європи.

І звичайно, всіх цікавило як живеться українцю у великій "Барселоні".

- Добре. Процес адаптації ще триває - вивчаю мову, вливаюсь у колектив, приживаюсь.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Не можна сказати, що "Динамо" на голову нижче від "Барселони" - Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути