четвер, 10 грудня 2009 20:08

Лапорта пишається Чигринським

Лапорта пишається Чигринським

На заключному матчі групового етапу Ліги Чемпіонів "Динамо" - "Барселона" (1:2) був присутній президент іспанського гранда Жоан Лапорта, 47 років.

Після закінчення успішного для гостей поєдинку іспанець побував у змішаній зоні стадіону "Динамо", де поспілкувався з українською пресою.

- Ми дуже щасливі, ми виграли сьогодні і зайняли перше місце в групі. Це було нелегко, - не приховує радості Лапорта, - "Динамо", "Рубін" та "Інтер" - дуже сильні суперники, але, на щастя, нам вдалося вийти в наступний раунд Ліги Чемпіонів.

Я б хотів подякувати українцям, а особливо футбольному клубу "Динамо" та його керівництву. Вони турбувалися за нас і ми відчували себе як вдома. Нам влаштували прийом гідний великого клубу зі славною історією та традиціями.

- Чи зможе "Барселона" повторити свій минулорічний успіх і знову виграти Лігу Чемпіонів?

- У нас є така мета, але ми маємо поважати всіх своїх суперників. Зараз всі думки "Барселони" зосередженні на наступному матчі чемпіонату Іспанії проти "Еспаньола". Ця гра має дуже важливе значення для нас. Ми маємо рухатися вперед поступово, крок за кроком.

- Сеньйоре Лапорта, розкажіть чи задоволені ви українським легіонером "Барселони" Дмитром Чигринським.

- Він дуже допомагає нашій команді, особливо це стосується національної першості і Кубка Короля. Тренер і вболівальники задоволені ним. Діма – джентельмен, він професіонал і просто хороший хлопець. Ми дуже-дуже щасливі, що у нас є Чигринський. Ми пишаємося цим гравцем. Для команди він є важливою частиною, адже "Барселона" - це великий, глобальний клуб і завдяки Чигринському він став трішки українським.

Жоан Лапорта є уродженцем Барселони, має освіту юриста. Одружений, виховує трьох синів. Очолює "Барселону" з 15 червня 2003 року.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лапорта пишається Чигринським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути