четвер, 10 грудня 2009 08:41

Газзаєв побажав "Барселоні" виграти Лігу Чемпіонів

Газзаєв побажав "Барселоні" виграти Лігу Чемпіонів

Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Валерій Газзаєв заявив, що він бажає іспанській "Барселоні" виграти Лігу чемпіонів і назвав "Барселону" найкращою командою на планеті. Це Газзаєв сказав на прес-конференції після матчу "Динамо" з "Барселоною", що закінчилося перемогою іспанців з рахунком 2:1, повідомляє інтернет-видання Sports.ru.

За словами Газзаєва, його команда прагнула показати добрий результат у всіх матчах і вийти з групи. Тренер підкреслив, що вирішити своє завдання "Динамо" не змогло через невдачі, брак уміння і досвіду. "Зараз ми на більше не здатні", - сказав Газзаєв.

В останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів киянам треба було перемагати "Барселону", щоб вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. З урахуванням поразки "Рубіна" від міланського "Інтеру" (0:2), для того, щоб зайняти третє місце і вийти в 1/16 фіналу Ліги Європи, киянам вистачило б і нічиєю. Проте за чотири хвилини до кінця гри форвард "Барселони" Ліонель Мессі забив другий гол у ворота "Динамо" і приніс перемогу "Барселоні".

Груповий етап "Динамо" закінчило з п"ятьма очками на останньому місці в групі. На рахунку "Рубіна" залишилося шість очок. Виграла групу "Барселона", що набрала 11 очок. "Інтер" фінішував з дев"ятьма очками.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв побажав "Барселоні" виграти Лігу Чемпіонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути