понеділок, 09 листопада 2009 18:28

Чигринського освистали вболівальники "Барселони"

Огляд провідних європейських футбольних чемпіонатів

Англія

Центральний матч

"Челсі" (Лондон) — "Манчестер Юнайтед" (Манчестер) — 1:0

Рівна та щільна гра, в якій на початку другого тайму гості мали незначну перевагу. Проте за відсутності Нані в них нерівномірно працювали фланги. Також МЮ погано використовував стандартні ситуації. Натомість "Челсі" одного разу успішно розіграв штрафний. Лемпард подав, і Террі головою спрямував м"яч у кут воріт. Гол можна було скасовувати, адже форвард лондонців Дрогба був у активному офсайді.

"Челсі" лідирує, випереджаючи МЮ та "Арсенал" на п"ять очок. Щоправда, "Арсенал" провів на один матч менше.

Наші

"Ліверпуль" Андрія Вороніна проводив свій матч учора ввечері.

Іспанія

Центральний матч

"Атлетіко" (Мадрид) — "Реал" (Мадрид) — 2:3

"Реал" перемагав 2:0 після першого тайму, проте вихід Серхіо Агуеро дозволив "господарям" пришвидшити гру. Навіть за рахунку 3:0 "Атлетіко" не здався: вилучення Серхіо Рамоса і два голи за 2 хв. закрутили інтригу. Якби не реакція голкіпера "Реала" Ікера Касільяса, могла би бути нічия. А так "Реал" відстає від "Барселони" на одне очко.

Наші

Дмитро Чигринський відіграв 90 хв. у матчі "Барселона" — "Мальорка" (4:2). Помилявся і був освистаний уболівальниками.

Італія

Центральний матч

"Інтер" (Мілан) — "Рома" (Рим) — 1:1

Господарі вийшли на гру розслабленими. Гості діяли зосереджено. "Інтер" програв перший тайм, але швидко відігрався після перерви. Далі гра пішла на зустрічних курсах, однак голів більше не було. "Інтер" перше місце зберіг, хоча конкуренти відставання скоротили: "Ювентус" до п"яти очок, "Мілан" — до семи.

Подія — 400-й матч захисника Фабіо Каннаваро в серії "А". Він грав у "Наполі", "Пармі", Інтері", а тепер виступає за "Ювентус".

Німеччина

Центральний матч

"Баварія" (Мюнхен) — "Шальке" (Гельзенкірхен) — 1:1

Анатолій Тимощук відіграв усі 90 хв. за господарів. Нічим не виокремлювався, але і не випадав з гри. "Баварія" спочатку мала перевагу, проте грамотні заміни тренера гостей Магата дозволили вирівняти гру і здобути очко. Лідирує "Баєр", на три очки випереджаючи "Вердер" і "Гамбург". "Баварія" на восьмій позиції, відставання від першого місця — шість очок.

Росія

Центральний матч

ЦСКА (Москва) — "Рубін" (Казань) — 0:2

Суперники почали обережно. На початку другого тайму армійці мали перевагу, проте вдало виконаний "стандарт" допоміг "Рубіну" вийти вперед і згодом закріпити успіх. Казанці за два тури до фінішу випереджають московський "Спартак" на чотири очки і близькі до того, щоб двічі поспіль стати чемпіонами країни.

Зараз ви читаєте новину «Чигринського освистали вболівальники "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути