вівторок, 28 липня 2009 15:38

Ібрагімович вибув на місяць через травму руки

Ібрагімович вибув на місяць через травму руки

Новачок "Барселони" Златан Ібрагімович, який підписав п"ятирічний контракт з клубом 27 липня, вибув з ладу на місяць через травму руки, повідомляє інтернет-видання Goal.com. Нападаючий отримав цю травму минулого тижня в США під час матчу за італійський "Інтер", у складі якого він починав підготовку до сезону-2009/10.

У понеділок, 27 червня, Ібрагімович проходив медичне обстеження в "Барселоні", і лікарі клубу виявили у нього перелом однієї з кісток зап"ястя лівої руки. Вранці у вівторок шведові була зроблена операція, відновлення після якої займе близько чотирьох тижнів.

Дебют Ібрагімовича в "Барселоні" в кращому разі відбудеться 19 серпня, коли іспанська команда розіграє передсезонний Кубок Жоана Гампера в матчі з англійським "Манчестер Сіті". Можливо, швед вийде на поле 23 серпня на матчі-відповіді за Суперкубок Іспанії з "Атлетіком". Перша гра відбудеться 16 серпня.

Незважаючи на травму руки, 29 липня Ібрагімович вирушить із "Барселоною" в передсезонне турне по США. В рамках цього турне команда проведе три матчі: з "Лос-Анджелес Гелаксі" (1 серпня), з "Сієтл Саундерс" (5 серпня) і з "Чівасом" (8 серпня).

Лента

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович вибув на місяць через травму руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути