Ексклюзиви
середа, 22 липня 2009 16:41

У Ібрагімовича підозра на перелом руки

У Ібрагімовича підозра на перелом руки

Шведський форвард міланського "Інтера" Златан Ібрагімович отримав травму руки в товариському матчі з "Челсі" в минулий вівторок, 21 липня, повідомляє портал Goal.com з посиланням на агентство ANSA.

Футболіст, який в цій зустрічі вийшов на заміну в другому таймі й зіграв всього 30 хвилин, залишав поле із забинтованою лівою рукою. Не виключено, що це був останній матч Ібрагімовича за "Інтер" - форвард близький до переходу в іспанську "Барселону".

Ступінь серйозності травми наразі неясний, але є побоювання, що у Ібрагімовича перелом. Швед повинен пройти медичне обстеження найближчим часом після прибуття в Бостон, де "Інтер" почне другу частину свого американського передсезонного турне.

"Барселона" готова віддати за Ібрагімовича 35 мільйонів фунтів стерлінгів, камерунського форварда Самюеля Ето"О, а також здати "Інтеру" в оренду білоруського півзахисника Олександра Глєба.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «У Ібрагімовича підозра на перелом руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути