понеділок, 20 липня 2009 17:45

Тренер "Барселони" хоче, щоб Ето"О залишив клуб

Тренер "Барселони" хоче, щоб Ето"О залишив клуб

Головний тренер каталонської "Барселони" Хосеп Гвардіола висловив свою думку про перспективу обміну нападаючого Самуеля Ето"О на форварда міланського "Інтера" Златана Ібрагімовича, за якого каталонський клуб доплатить 45 млн євро.

"Думаю, для Барселони буде краще, якщо Ето"О піде. І його трансфер - це моє рішення. Після того, як він виграв усе в складі Барселони, прийшов час змінити обстановку. У "Інтера" є гроші, щоб задовольнити запити Ето"О. Але якщо він усе ж таки залишиться, то це не стане для мене проблемою. Якщо він не прийме пропозицію "Інтера", ми продовжимо використовувати його, але в такому разі не купимо Ібрагімовича", - сказав наставник каталонської команди.

"Немає якоїсь однієї причини мого рішення попрощатися з Ето"О. Це питання емоцій і відчуттів. Відповідальність за те, кого випускати на поле, а кого ні, лежить на мені, і я вже ухвалив рішення. Було б легко залишити все як є, але думаю, що моє рішення піде на користь команді та клубу", - заявив Гвардіола.

Раніше президент "Барселони" Жоан Лапорта повідомив, що досяг домовленості з "Інтером" про перехід нападаючого Златана Ібрагімовича в обмін на форварда Самуеля Ето"О.

Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Барселони" хоче, щоб Ето"О залишив клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути