неділя, 12 липня 2009 13:23

"Челсі" дає за Ібрагімовича 70 млн євро і ще двох футболістів

"Челсі" дає за Ібрагімовича 70 млн євро і ще двох футболістів

Лондонський клуб найближчим часом зробить сенсаційну пропозицію "Інтеру" по Златану Ібрагімовичу. За шведа "Челсі" готовий віддати 70 млн. євро плюс Рікардо Карвальо і Деку, а сам нападаючий визнав, що його заінтригував варіант переїзду до Англії.

Крім того, "Челсі" готовий забезпечити Ібрагімовичу його нинішню зарплату в 12 млн. євро на рік. Таким чином, цей трансфер може стати найбільшим в історії "Інтера" і "Челсі".

Сам Ібрагімович свій можливий перехід в "Челсі" прокоментував так: "Я знаю, що "Челсі" хоче підписати мене і мені приємний такий інтерес. Вони - одна з найкращих команд Європи, а Прем"єр-ліга - сильний чемпіонат. Гроші для мене не на першому місці. Коли я ухвалюватиму рішення, я базуватимуся на тому, що краще підходить для моєї кар"єри. Мені треба самому відповісти на питання: чи буду я особливим у новому клубі, лізі. Чи підходять мої ігрові якості під англійський чемпіонат?" - сказав нападаючий.

За матеріалами Турнір, Goal.com

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" дає за Ібрагімовича 70 млн євро і ще двох футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути