субота, 04 липня 2009 13:58

"Валенсія" показала "Барселоні" дулю замість Вільї

"Валенсія" показала "Барселоні" дулю замість Вільї

Трансфер нападаючого "Валенсії" і збірної Іспанії Давида Вільї, перетворився цього літа на справжній серіал. Спочатку Мануель Льоренте тричі міняв рішення з приводу переходу Ель Гуахе в мадридський "Реал".

Потім надходили значні пропозиції від провідних англійських клубів - "Челсі" і "Манчестер Юнайтед". Суми пропозицій від англійців влаштували керівництво левантійців (називалися цифри 45 -50 млн. фунтів), але Давид Вілья категорично відмовився від переїзду на Британські острови.

Керівництво "Барселони" починає займатися закулісними інтригами

Тепер в гру вступила "Барселона", яка намагається підсилити атакуючу лінію. Вчора, президент каталонського клубу зробив чергову пропозицію по трансферу: 40 млн. євро, права на уругвайського захисника Касереса і річну оренду молодого бразильського нападаючого Кейррісона, з правом подальшого викупу.

Але і ця пропозицію Мануель Льоренте відхилив. Керівникові "Валенсії" не сподобалися "останні маневри Барселони" - мова йде про неофіцальні зустрічі Вільї із спортивним директором "Барселони" Чікі Бегірістайном.

На даний момент гравець знаходиться у відпустці, в рідній Астурії, куди негайно вирушив Бегірістайн, прихопивши з собою агента Вільї - Хосе Луіса Тамарго.

Природно, що ці закулісні зустрічі з гравцем викликали праведний гнів керівництва "Валенсії".

"Замість того щоб зустрітися відкрито і обговорити умови переходу, керівництво "Барселони" починає займатися закулісними інтригами. Такі методи ми вважаємо неприпустимими. Всі переговори з каталонцями, щодо переходу Вільї, припинені.

Менше ніж за 50 млн. євро з Давидом ми розлучатися не мають наміру" - заявив Мануель Льоренте. Керівництво "Валенсії" відкрито звинувачує "Барселону в подвійній грі. Також Льоренте прокоментував численні чутки про перехід Давида Сільви.

"Вілья і Сільва гравці найвищого класу. Недивно, що за ними до нас надходять пропозиції від великих клубів, ми вже звикли до цього. Хочу ще раз заявити: ми не маємо наміру розлучатися з Давидом Сільвою. Він ключовий гравець нашої команди".

За матеріалами La-Primera.Ru, Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Валенсія" показала "Барселоні" дулю замість Вільї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути