вівторок, 30 вересня 2008 11:17

Ібрагімов мріє про бій з Кличком

Ібрагімов мріє про бій з Кличком

Екс-чемпіон світу за версією WBO у надважкій вазі росіянин Султан Ібрагімов розповів про плани і зміни у своїй команді.

Про бажання битися з Кличком

З боксом зав"язувати не збираюся. Якщо і йти, то на мажорній ноті. Думаю, навесні відбудеться мій найближчий бій. А ось з ким, поки відповісти не готовий. Швидше за все, суперником стане боксер з першої десятки за рейтингом у будь-якій версії - WBO або IBF. Щоб битися у матчі-реванші з Володимиром Кличком, мені треба виграти два бої.

Про бій Кличко - Повєткін

Під час бою Кличко - Повєткін вболіватиму за Сашу, з яким у мене встановилися дружні стосунки ще з часу, коли ми з ним були у любительському боксі".

Про зміни в команді

Джефф Мейвезер - хороший тренер, але він, на жаль, не уникнув помилок при підготовці мого бою з Володимиром Кличком. Раніше Мейвезер приїжджав до мене в Майамі з Лас-Вегаса і по 2-3 місяці ми старанно тренувалися. Проте напередодні лютневого поєдинку з Кличком Джеф вирішував свої особисті проблеми, і йому було не до тренувань. Я планую провести з Джефом переговори, вважаю, що він може залишитися тренером, але надалі не допускати подібних речей. А ось з моїм менеджером Борісом Грінбергом я вирішив розлучитися. Візьму його обов"язки на себе. Також більше не співпрацюватиму і з американськими партнерами Грінберга, які також мене обманювали" - цитує Ібрагімова rg.ru.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов мріє про бій з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути