субота, 29 грудня 2007 11:20

Ходжсон очолив англійський "Фулхем"

Швейцарський фахівець Рий Ходжсон призначений головним тренером англійського "Фулхема". Колишній наставник лондонців Лорі Санчес залишив свою посаду минулого тижня.

У найближчому матчі проти "Бірмінгема" командою керуватиме виконуючий обов"язки головного тренера Рей Льюїнгтон, який отримає шанс реабілітуватися за рогромну поразку в останньому турі від "Тоттенхема" з рахунком 1:5.

Власник "Фулхема" Мухаммед Аль-Файєд сподівається, що з появою в клубі Ходжсона, команда заграє в привабливіший і яскравіший футбол.

- Я б хотів об"єднати все краще з традицій англійської  Прем"єр-ліги і континентального футболу, сподіваюся, цей симбіоз дозволить "Фулхему" знов показувати яскравий і цікаву гру. Я вірю, що величезний досвід Ходжсона допоможе йому стабільно добиватися позитивних результатів, - заявив Аль-Файед.

- Я завжди уважно стежив за справами усередині команди, і зараз упевнений як ніколи, що ми знайшли потрібну людину, яка зможе вирішити наші проблеми і привести клуб до нових висот, - додав власник команди.

Ходжсон виводив збірну Швейцарію на ЧС-94 і Євро-96, а у відбірковому циклі Євро-2008 ледь не пробився у фінальний турнір зі скромною командою Фінляндії.

- Я захоплений тими можливостями, які у мене з"являться в "Фулхемі". Після довгих переговорів з Аль-Файедом я прийшов до висновку, що ми здатні піднятися на новий рівень. Упевнений, ми зуміємо подолати нинішню кризу, - заявив новий наставник команди.

На даний момент "Фулхем" знаходиться в зоні вильоту, займаючи 18-е місце. Після 19 турів в активі лондонців всього 14 очок.

Джерело: "Евроспорт"
Зараз ви читаєте новину «Ходжсон очолив англійський "Фулхем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути