середа, 08 квітня 2020 09:29

Хочу побачити обличчя Лопеса після бою - Ломаченко

Хочу побачити обличчя Лопеса після бою - Ломаченко
Бій Ломаченка і Лопеса скасували. Фото twitter.com

Український боксер Василь Ломаченко (14-1, 10 КО), чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC, поділився очікуваннями від поєдинку проти володаря поясу IBF Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО). Бій Ломаченко - Лопес планувався на 30 травня, але його перенесуть через пандемію коронавірусу.

"Ми все побачимо в рингу. Я дійсно вважаю, що Лопес є хорошим боксером. Теофімо - молодий і голодний, він має велику ударну міць. Я хочу цього бою, оскільки він чемпіон світу. Лопес утримує мій титул - пояс IBF", - цитує 32-річного Ломаченка Top Rank Boxing

"Ніхто не знає, скільки триватиме бій. Це непередбачуваний вид спорту, тому ніхто не може знати. Те, що вони - Лопес і його батько, розповідають, в якому раунді можуть завершити поєдинок. Мені й самому цікаво. Вони підігрівають інтерес.

Здається, що Лопес полегшить мені завдання, якщо спробує задавити мене м'язами, як бик. У цьому поєдинку цікаво буде після бою подивитися в очі Лопесу і його батькові, побачити їх вираз обличчя".

В останньому своєму бою Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг Люка Кемпбелла і став володарем вакантного чемпіонського пояса WBC. Поєдинок пройшов у серпні 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Теофімо Лопеса непростий стиль" - Ломаченко

Лопес у грудні минулого року був сильнішим за Річарда Коммі, ставши чемпіоном світу в легкій вазі за версією IBF.

Зараз ви читаєте новину «Хочу побачити обличчя Лопеса після бою - Ломаченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути