пʼятниця, 13 вересня 2013 09:14

ХК "Донбас" програв другий матч поспіль
7

Фото: ФОТО: hcdonbass.com

Після двох домашніх перемог у стартових матчах шостого сезону КХЛ над словацьким "Слованом" (4:2) і чеським "Левом" (3:2 ОТ) "Донбас" двічі поспіль на своєму льоду поступився. Підопічні Андрія Назарова не встояли перед московським ЦСКА (1:4) і досить несподівано програли ризькому "Динамо" - 2:4 (1:2, 0:1, 1:1).

Рахунок відкрив словак Петер Подградскі, але потім українська команда пропустила три шайби поспіль: від Марцела Госси і двічі від Кайла Вілсона. У третьому періоді росіянин Євген Дадонов одну шайбу відіграв (знову у більшості) - 2:3. Намагаючись врятуватися, на останніх секундах донеччани поміняли воротаря на шостого польового гравця, але пропустили ще одну шайбу, вже у порожні ворота, - Вілсон оформив хет-трик.

Кращим у складі "червоно-чорних" назвали Максима Якуценю.

"Донбас" виграв два матчі з чотирьох, а от рижани поки ще не програвали. Тепер на колектив Назарова чекає чотириматчева виїзна серія. Перша її гра - 16 вересня в Ярославлі проти "Локомотива".

"Донбас" (Донецьк) - "Динамо" (Рига) - 2:4 (1:2 , 0:1 , 1:1)

Шайби: 1:0. Подградскі (Дадонов, Якуценя) - 4:47 -біл., 1:1. Хосса (Павлов) - 06:07, 1:2. Вілсон К. (Скворцов) - 7:41, 1:3. Вілсон К. (Павлов) - 32:52, 2:3. Дадонов (Якуценя, Недорост) - 47:52 , 2:4. Вілсон - 59:46 - порожні ворота

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" програв другий матч поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути