Ексклюзиви
четвер, 12 вересня 2013 11:09

ХК "Донбас" програв перший матч у КХЛ
6

Фото: ФОТО: hcdonbass.com

ХК "Донбас" зазнав першої поразки у чемпіонаті КХЛ. Матч з московським ЦСКА закінчився з рахунком 4:1 на користь гостей.

Спочатку Лукаш Кашпар потужним кистьовим кидком змусив помилитися воротаря армійців Станю, але вже через дві хвилини Григоренка шанси зрівняв.

Не можна обійти увагою дебют в офіційних матчах КХЛ воротаря ХК "Донбас" Майкла Лейтона, який зіграв надійно і довгий час не дозволяв гостям змінити рахунок на інфокубі. Однак вистоявши втрьох і вчотирьох проти п'ятірки донеччан, москвичі, завдяки зусиллям Григоренка, змогли відзначитися вдруге.

Навіть втративши в одному з ігрових епізодів Дмитра Кагарлицького, який отримав травму, донеччани не знижували натиск на ворота Стані, який у ці хвилини зіграв дуже надійно. Відчувши ж надійність на останньому рубежі, москвичі, зусиллями Ріда реалізували одну зі своїх можливостей. Переможну для гостей крапку у матчі поставив Яків Рилов, відправивши шайбу у порожні ворота донеччан.

"Донбас" (Донецьк) - ЦСКА (Москва) - 1:4 (1:1, 0:1, 0:2)

Шайби: 1:0. Кашпар (Робітайл, Пігановіч ) - 7:41 , 1:1. Григоренко ( Радулов ) - 9:49 , 1:2. Григоренко ( Філппула , Радулов ) - 30:20 , 1:3. Рід ( Любимов ) - 52:52 , 1:4. Рилов - 59:58 - порожні ворота.

"Донбас": Лейтон. Пиганович - Коларж, Лайне - Віртанен - Петтерссон . Вілсон - Подхрадскі, Дадонов - Бєлухін - Якуценя. Бартуліс - Разін, Кагарлицький - Робітайл - Кашпар. Сільницький, Благой - Варламов - Шалімов.

Гравці матчу: Лейтон - Григоренко.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" програв перший матч у КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути