понеділок, 09 вересня 2013 10:18

ХК "Донбас" переміг "Лев" на очах Луческу і Януковича
6

Фото: ФОТО: hcdonbass.com

У другому матчі домашньої серії поєдинків регулярного чемпіонату КХЛ підопічні Андрія Назарова здобули вольову перемогу.

Празький клуб з перших хвилин поєдинку зіграв агресивно, створивши донеччанам певні труднощі. Очевидно, шансів розпечатати ворота Яна Лацо при грі в рівних складах у гостей було не так багато, однак розіграші комбінацій у виконанні чехів за чисельної переваги несли в собі загрозу. Штраф Олега Пигановича, здавалося, пройшов для команди безболісно. Але вийшовши з боксу, захисник донеччан не зміг добігти до своїх воріт. Німець кидком з рикошетом зміг змусити захист ХК "Донбас" помилитися. Два-три шанси вирівняти рахунок з боку підопічних Андрія Назарова нейтралізував воротар "Лева" Петрі Веханен.

Після першої перерви команди помінялися ролями. Донеччани включили підвищену швидкість і в багатьох моментах перегравали опонентів. Звідси і з'явилися відрізки більшості, які червоно-чорні використовували лише одного разу. Клей Вілсон відправив шайбу у дев'ятку воріт "Лева". Друга хоч і напрошувалася, але до сирени на перерву у сітці воріт гостей так і не побувала.

Пражанам вдавалося стримувати натиск господарів майданчика ще десять хвилин, але триходівка Кагарлицький - Кашпар - Робітайл таки принесла результат. 2:2 і кінцівка поєдинку при рівному рахунку вийшла вкрай напруженою. Її гості, практично, всю провели в меншості, але дивом вистояли, отримавши шанс за хвилину і чотири секунди до кінця третього періоду. Тепер вже донеччанам довелося демонструвати свої кращі якості, а отримавши психологічну перевагу, підопічні Андрія Назарова змогли організувати і разючий випад. Переможний гол на рахунку Максима Якуцені.

"Донбас" ( Донецьк) - "Лев" (Прага ) - 3:2 ОТ ( 0:1 , 1:1 , 1:0 , 1:0)

Шайби : 0:1 Ріддервалль (Немец) - 7:59 , 0:2. Ржепік - 24:41 , 1:2. Вілсон (Подхрадскі, Якуценя) -29:46-5 х3 , 2:2. Робітайл (Кашпар) - 48:22, 3:2. Якуценя (Лайне) - 62:32

"Донбас":50.Лацо 77.Пиганович - 27.Коларж , 92.Лайне - 15.Віртанен - 10.Петтерссон. 5.Вілсон - 37.Подхрадскі , 63.Дадонов - 34.Бєлухін - 28.Якуценя . 7.Бартуліс - 51.Разін , 11.Кагарлицький - 16.Робітайл - 22.Кашпар . 4.Сільніцький , 24.Благой - 44.Варламов - 93.Шалімов.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" переміг "Лев" на очах Луческу і Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути