четвер, 15 квітня 2010 12:03

Хіддінку запропонували схему розірвання контракту

Хіддінку запропонували схему розірвання контракту

Головному тренеру збірної Росії з футболу Гусу Хіддінку, контракт якого діє до 15 липня 2010, запропонували варіант дострокового розірвання угоди. РФС пропонує виплатити Хіддінку зарплату по 3 березня включно - у цей день збірна Росії провела свій останній матч (проти Угорщини), пише видання "Советский спорт".

Голландський тренер вже підписав контракт з Федерацією футболу Туреччини. До виконання обов"язків наставника турецької команди він приступить 1 серпня. При цьому, за словами агента Хіддінка Кіса ван Ньювенхейзена, РФС не платить зарплату тренерові з січня 2010 року.

Раніше контракт Хіддінка оплачував фонд "Національна академія футболу", засновником якого є російський бізнесмен Роман Абрамович. З січня фонд перестав платити зарплату тренерові.

Як відзначає "Советский спорт", Хіддінк має право наполягати на повному виконанні контракту, і в цьому випадку РФС повинен буде заплатити йому близько 3,5 мільйона євро. Якщо ж сторонам вдасться домовитися про виплату зарплати по 3 березня, то Хіддінк отримав близько двох мільйонів євро.

За даними газети, останній варіант в даний час є найбільш ймовірним. Однак ван Ньювенхейзен заявив, що він нічого не чув про таку схему дострокового розірвання контракту.

Що стосується нового головного тренера збірної Росії, то головним кандидатом на цей пост називається голландець Дік Адвокат. За інформацією "Советского спорта", контракт з ним може бути підписаний протягом десяти днів за схемою "два плюс два" (на два роки з можливістю продовження ще на два). Президент РФС Сергій Фурсенко 13 квітня заявив, що ім"я нового тренера буде названо не пізніше 17 травня.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінку запропонували схему розірвання контракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути