вівторок, 13 квітня 2010 17:14

Контракт РФС з Хіддінком може бути розірваний достроково

Контракт РФС з Хіддінком може бути розірваний достроково

Президент Російського футбольного союзу (РФС) Сергій Фурсенко заявив, що контракт РФС з головним тренером збірної Росії Гусом Хіддінком, який діє до 15 липня 2010, може бути розірваний достроково. За словами Фурсенка, це "питання переговорів", які ведуться з голландським фахівцем, повідомляє РІА Новини.

12 квітня агент Хіддінка Кіс ван Ньювенхейзен заявив, що його клієнтові не платять зарплату з січня 2010 року і підкреслив, що він звернеться до суду, якщо компромісу з РФС досягти не вдасться. Сам тренер в інтерв"ю газеті "Спорт-Экспресс" висловив думку, що будь-яка праця має бути оплачений.

До січня 2010 року зарплату голландцю виплачував фонд "Національна академія футболу" (НАФ), який фінансує Роман Абрамович. Після того, як збірна Росії програла Словенії в стикових матчах за вихід на чемпіонат світу, НАФ відмовився платити Хіддінку зарплату.

З 1 серпня 2010 Хіддінк очолить збірну Туреччини. Що стосується збірної Росії, то ім"я її нового наставника буде оголошено 17 травня. За даними ЗМІ, головним кандидатом на цей пост є тренер збірної Бельгії Дік Адвокат.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Контракт РФС з Хіддінком може бути розірваний достроково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути