понеділок, 12 квітня 2010 09:52

Росія не платить Хіддінку зарплату

Росія не платить Хіддінку зарплату

Кіс ван Ньювенхейзен, агент головного тренера збірної Росії з футболу Гуса Хіддінка, поскаржився на те, що Російський футбольний союз не платить наставнику зарплату з січня 2010 року.

Ван Ньювенхейзен назвав цю історію непривабливою, але висловив надію, що ситуація зміниться, пише видання "Советский спорт". Контракт Хіддінка закінчується 15 липня.

Агент голландського тренера нагадав, що Хіддінк працював у Південній Кореї, Австралії та інших країнах, але з таким ставленням до контракту зіткнувся вперше.

За даними "Советского спорта", що посилається на оточення Хіддінка, тренер і його агент не збираються доводити справу до суду і розраховують на компромісне рішення питання по зарплаті.

Хіддінк очолив збірну Росії в 2006 році, а його контракт оплачував фонд "Національна академія футболу", заснований російським бізнесменом Романом Абрамовичем. Однак у січні 2010 року фонд припинив виплачувати зарплату Хіддінку. За неофіційними даними, голландський тренер отримує сім мільйонів євро на рік.

Хіддінк вже підписав контракт з Федерацією футболу Туреччини. До виконання обов"язків наставника збірної цієї країни він приступить 1 серпня. Що стосується нового головного тренера збірної Росії, то ним, за даними "Советского спорта", стане голландець Дік Адвокат. Контракт буде підписаний протягом місяця.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Росія не платить Хіддінку зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути