пʼятниця, 27 лютого 2009 13:51

Хіддінк змушує гравців "Челсі" носити краватки (ФОТО)

Головний тренер "Челсі" Гуус Хіддінк зобов"язав футболістів своєї команди з"являтися на офіційних заходах в клубних костюмах і краватках. Це правило було введене близько тижня тому, а за його порушення гравцям загрожує штраф у розмірі 100 фунтів стерлінгів (за сьогоднішнім курсом - 112 євро), пише британська газета The Sun.


Джон Террі до ... (www.thesun.co.uk)

Футболісти "Челсі" повинні були носити клубні костюми до і після матчу чемпіонату Англії проти "Астон Вілли" (21 лютого), а також до і після матчу Ліги чемпіонів проти "Ювентуса" (25 лютого). Правило розповсюджується, зокрема, на передматчеві прес-конференції.


...і після (www.thesun.co.uk)

Як розповіло джерело в "Челсі", гравці будуть вимушені заплатити штраф навіть за погано зав"язану краватку. Сам Хіддінк відразу після підписання контракту з лондонським клубом почав носити клубний костюм і краватку традиційного для "Челсі" синього кольору.

Голландський тренер підписав контракт з лондонським клубом 11 лютого. До кінця сезону-2008/09 він суміщатиме пости головного тренера "Челсі" і головного тренера збірної Росії, нагадує lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк змушує гравців "Челсі" носити краватки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути