четвер, 19 лютого 2009 17:23

Хіддінк порадив Абрамовичу придбати "російського Рональдіньо"

Хіддінк порадив Абрамовичу придбати "російського Рональдіньо"

Головний тренер лондонського "Челсі" і збірної Росії з футболу Гус Хіддінк порадив власникові свого клубу Роману Абрамовичу купити двох півзахисників московського ЦСКА і російською збірної - Юрія Жиркова і Алана Дзагоєва. Про це пише британське видання The Daily Mail.

За даними видання, "Челсі" виявляв цікавість до Жиркову (якого The Daily Mail називає "російським Роналдіньо") в січні 2009 року, але вирішення про придбання цього гравця керівництво клубу відклало до кінця сезону-2008/09. Іншими претендентами на 25-річного Жиркова є іспанська "Барселона" та італійський "Ювентус".

На 25-річного Жиркова претендують іспанська "Барселона" та італійський "Ювентус".

18-річний Дзагоєв дебютував в збірній Росії в жовтні 2008 року в матчі з Німеччиною (1:2). За інформацією The Daily Mail, у "Челсі" є домовленість з ЦСКА про перехід Дзагоєва в лондонський клуб до досягнення ним 21-річного віку.

Раніше gazeta.ua повідомляла, що Хіддінк був призначений тренером лондонського клубу 11 лютого 2009 року. Контракт голландського фахівця розрахований до кінця сезону-2008/09.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк порадив Абрамовичу придбати "російського Рональдіньо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути