четвер, 19 лютого 2009 13:47

Гус Хіддінк розповів як він доїв корів і пас коней

Головний тренер збірної Росії і лондонського "Челсі" Гус Хіддінк зізнався, що в дитинстві мріяв стати простим фермером, і не подумував ні про яку тренерську роботу. Але замість одних полів опинився на зовсім інших - футбольних.

"Мій дитячий світ був щільно пов"язаний з сільським господарством, після школи я завжди поспішав на ферму до друга, де займався кіньми і великою рогатою худобою, - цитує спогади Хіддінка The Sun. - Коли я був дитиною, я чудово знав як доїти корів і доглядати за худобою, а в 12-річному віці навчився орати землю. Для мене це було щастя і кожного разу, коли мене питали, ким я хочу бути, я з гордістю відповідав - фермером!".

До всіх своїх гравців я ставився і завжди ставитимуся як до дітей

Проте замість стаєнь і корівників життєвий шлях Хіддінка проліг між великими і не дуже футбольними клубами, такими як ПСВ, "Валенсія", "Фенербахче" і мадридський "Реал", а також збірними Голландії, Південної Кореї, Австралії і Росії. Але перед цим Гус, як і його батько, який був директором школи, ще встиг попрацювати з дітьми, навчаючи їх азам футбольного мистецтва.

"Тому згодом до всіх своїх гравців я ставився і завжди ставитимуся як до дітей", - жартує 62-річний фахівець, який післязавтра дебютує як головний тренер "аристократів" в англійському Прем"єр-лізі у виїзному матчі з "Астон Віллою", повідомляє terrikon.

Зараз ви читаєте новину «Гус Хіддінк розповів як він доїв корів і пас коней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути