Ексклюзиви
неділя, 10 березня 2013 13:49

Хет-трик Мовсисяна, дебют Вукоєвича: "Спартак" переміг "Терек"

Хет-трик Мовсисяна, дебют Вукоєвича: "Спартак" переміг "Терек"
Юра Мовсисян повторив рекорд Івана Гецко ФОТО: tv.eurosport.ru

Московський "Спартак" здобув перемогу над грозненським "Тереком" у матчі двадцятого туру чемпіонату Росії з футболу. Всі три голи у ворота гостей на столичному стадіоні "Лужники" забив форвард червоно-білих Юра Мовсисян.

Відкрити рахунок вірменському легіонеру вдалося вже на самому початку першого тайму, асистував йому Артем Дзюба. Мовсисян зміцнив лідерство "Спартака", знову вразивши ворота Ярослава Годзюра на тридцятій і 76-й хвилинах. Єдиний гол у ворота червоно-білих був забитий на 78-й хвилині: його автором став опорний півзахисник "Терека" Жозе Маурісіо.

Заробивши три очки, "Спартак" обходить "Терек", "Динамо" і "Кубань" в турнірній таблиці і займає четверте місце. За підсумками двадцяти ігор чемпіонату на рахунку червоно-білих - 35 очок.

У неділю в російській прем'єр-лізі відбудуться ще дві гри: "Мордовія" приймає в Саранську махачкалинський "Анжі", а пітерський "Зеніт" грає в гостях у казанського "Рубіна". У разі перемоги "Анжі" і "Зеніт", які займають зараз відповідно друге і третє місця в таблиці чемпіонату, можуть скоротити свій відрив від лідера - ЦСКА, який у двадцяти матчах набрав 46 очок, пише "Лента".

Прем'єр-ліга

20-й тур

Спартак - Терек 3:1 (2:0, 1:1)

Голи: 1:0 - 2 Мовсисян, 2:0 - 29 Мовсисян, 3:0 - 76 Мовсисян, 3:1 - 78 Маурісіо.

Спартак - Песьяков, К.Комбаров, Сухі, Боккетті, Д. Комбаров, Каріока, Чельстрем (Вукоєвич, 68), Арі, Дзюба, Хурадо (Ананідзе, 83), Мовсисян (Уоріс, 82).

Терек - Годзюр, Ятченко, Йіранек (Коморовський, 59), Уцієв, Ояла, Аділсон, Маурісіо, О. Іванов, Лебеденко (Кану, 57), Рибус (Н'Дуассель, 77), Аїлтон.

Попередження: Чельстрем (17), Ятченко (23), Ояла (32), Уцієв (45), Каріока (90).

Зараз ви читаєте новину «Хет-трик Мовсисяна, дебют Вукоєвича: "Спартак" переміг "Терек"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути