четвер, 28 лютого 2013 08:45

Вукоєвич перейшов у "Спартак" - офіційно

Вукоєвич перейшов у "Спартак" - офіційно
Вукоєвич виступатиме за "Спартак" на правах оренди ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Хорватський півзахисник Огнен Вукоєвич до закінчення сезону 2012/13 на правах оренди виступатиме за московський "Спартак".

Відповідну угоду між клубами було підписано 27 лютого. Після закінчення сезону 2012/13 у "Спартака" з'явиться опція викупу контракту футболіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спартак" підтвердив трансфер Вукоєвича

З ім'ям Огнена Вукоєвича нерозривно пов'язана історія київського "Динамо" останніх п'яти років. Починаючи з літа 2008 року, коли перед самим стартом чемпіонату Європи, хорват поставив підпис під тривалою угодою з "біло-синіми".

Він був незамінним гравцем центру поля (дебютував у чемпіонаті України 19 липня 2008 року у матчі проти "Іллічівця" - 2:0) і надійною опорою для тренерів. Огнен одразу став гравцем стартового складу, вміло руйнуючи атаки суперників і починаючи контратакуючі дії "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За Вукоєвича отримали гідну компенсацію" - Суркіс

За майже п'ять сезонів у київському "Динамо" Вукоєвич у чемпіонатах України провів 114 матчів, забив дев'ять м'ячів, у Кубку України сім ігор, в європейських кубках 56 матчів, забив шість голів. Серед завойованих з командою трофеїв - звання чемпіона України в сезоні 2008/09 і два Суперкубка України у 2009-му 2011-му роках.

Зараз ви читаєте новину «Вукоєвич перейшов у "Спартак" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути