четвер, 28 лютого 2013 13:04

"Я не хочу сидіти на лаві, тільки тренуватися і отримувати гроші" - Вукоєвич

"Я не хочу сидіти на лаві, тільки тренуватися і отримувати гроші" - Вукоєвич
Огнен Вукоєвич прокоментував свій перехід у "Спартак" ФОТО: spartak.com

Хорватський півзахисник "Динамо" Огнєн Вукоєвич, який до закінчення сезону 2012/13 на правах оренди виступатиме за московський "Спартак", прокоментував своє рішення.

"Весь час у "Динамо" я грав в основному складі і зараз мені важко бути на лаві запасних. Я ні на кого не ображаюся, у кожного тренера є свої думки, свої гравці і своя тактика. Але я незадоволений. І тому, як будь-який професійний футболіст, подумав і вирішив, що у мене є амбіції, і я не хочу сидіти на лаві, тільки тренуватися і отримувати гроші. Я хочу грати в серйозний футбол і тому їду. Хочу сказати величезне спасибі Ігорю Михайловичу Суркісу, який мене зрозумів, всім вболівальникам "Динамо", усім працівникам клубу. Час в Києві було прекрасним, але треба йти далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вукоєвич перейшов у "Спартак" - офіційно

Тренери побажали мені успіху. Вони розуміють, що в мене великі амбіції, бажання грати в збірній Хорватії на чемпіонаті світу в Бразилії. Я теж побажав "Динамо" вирішити всі завдання в цьому сезоні, пробитися в Лігу чемпіонів, а "Бордо" швидко забути.

Протистояння "Динамо" і "Спартака"? Треба на це дивитися по-людськи і професійно. Я в "Динамо" віддавався в кожній грі на 200 відсотків. "Динамо" і "Спартак" - великі клуби. Я знаю про те, що було раніше, але мені здається, що тепер у киян такі стосунки вже не зі "Спартаком", а з "Шахтарем". Думаю, що наші уболівальники - нормальні люди і зрозуміють мене. Бо якби мене цікавили гроші, я б тут відпочивав на лавці," - сказав Огнен клубному телебаченню.

Додамо, що в "Спартаку" Вукоєвич заявлений під 90-м номером.

Зараз ви читаєте новину «"Я не хочу сидіти на лаві, тільки тренуватися і отримувати гроші" - Вукоєвич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути